Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1576 niezalogowanych)
6 Postów
Ilona H
(ikonka23)
Wiking
Ja po tygodniu dostałam list , że mają miesiąc na rozpatrzenie wniosku. A po miesiącu pieniążki na konto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czarna27 napisał:
jak by mi nie przysługiwało to by nie było mojego pytania chyba oczywiste.
GDYBY tobie przysługiwało becikowe , to już dawno dostała byś stosowne zawiadomienie z Urzędu i wyjaśnienie ...
-CO...
-GDZIE...
-DLACZEGO...
-ILE...

---
I na Forum , nie zadawała byś , BZDURNYCH PYTAŃ...!!! .
UF...fff...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
gabriel weź spadaj na inne wątki i tam dupe ludziom truj a nie czepiasz się kobiety w ciąży...żal mi ciebie.

A z tym że urząd sam pisze do kobiety co gdzie jak i kiedy to dobre he he uwierz że tak nie jest i trzeba się nachodzić do NAVu bo gubią papiery, zawsze mają czas itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DrGreve napisał:
gabriel weź spadaj na inne wątki i tam dupe ludziom truj a nie czepiasz się kobiety w ciąży...żal mi ciebie.

A z tym że urząd sam pisze do kobiety co gdzie jak i kiedy to dobre he he uwierz że tak nie jest i trzeba się nachodzić do NAVu bo gubią papiery, zawsze mają czas itd.

-Ja piszę o chlebie ...
-A ty o niebie ...
/ Pierwsza Informacja u lekarza prowadzącego , podczas Wywiadu Ciążowego ...!!!
A to , że LUDZIE są niegramotni i boją się spytać , lub nie rozumieją co lekarz do nich mówi to nie MÓJ problem /
---
Nudzi się tobie ... !? .
To zajmij się Dzieckiem .
---
I niech ciebie głowa nie boli co Ja robię na Forum ...
Swemu Chłopu Rozkazuj ... ! /o ile dasz radę /
---
A od Pana Gabriela ...Trzy Końskie ... xxxx ... w bok ... i będzie cacy .
UF...fff...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
Moje dziecko już śpi.
Lekarz nie jest od udzielania informacji gdzie składa się jakie papiery na becikowe macierzyńskie itd - jak to jest w przypadku Polki Norweżki czy Murzynki...

Kobieta po prostu spytała (może długo nie dostaje żadnej wiadomości z NAVu) a ty jedziesz więc chociaż głupio nie pisz jak nie masz nic do powiedzenia mądrego.

I kolejna sprawa po to jest temat "młode mamy w Norwegi " żeby zapytać mam które już to załatwiały.

Nie mam ochoty z Tobą dyskutować bo znając twoją zawziętość do niczego to nie prowadzi...
...a więc miłej nocy Panie Gabrielu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DrGreve napisał:
...a więc miłej nocy Panie Gabrielu.
Ja każdą Noc i dzień Tu w Norge mam Milusińskie ...!
---
Ba nawet w pracy Miło spędzam Czas ...
---
Niemniej
DZIĘKUJĘ
---
I tak właśnie trzeba było ode samego początku .
---
Również wszystkiego Miłego ...
Nie tylko nocy ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
M G
(GosiaG_22)
Wiking
no Gabriel rodził to i wszytstko wie... jakby nie można było normalnie kobiecie odpowiedzieć tylko się czepiać. Zauważyłam, że na pytania dokładnie sprecyzowane Pan Gabriel nie odpowiada tylko na takie gdzie znajdzie się możliwość chamskiej odpowiedzi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
M G
(GosiaG_22)
Wiking
poza tym tu jest wątek dla mam a ty chyba nią nie jesteś co?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Przemek Przemko
(79przemo)
Wiking
I zatkało mu kakao
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
GosiaG_22 napisał:
no Gabriel rodził to i wszytstko wie... jakby nie można było normalnie kobiecie odpowiedzieć tylko się czepiać. Zauważyłam, że na pytania dokładnie sprecyzowane Pan Gabriel nie odpowiada tylko na takie gdzie znajdzie się możliwość chamskiej odpowiedzi...
---
Na pytania precyzyjne , jest również i precyzyjna odpowiedź , dlatego szybko znikają z pierwszej strony poczytności ...
---
Natomiast z pytań Głupich , i śmiesznych , jest pierwszorzędna POLEWKA ...!
Dlatego zostają dłużej na górnej półce .
---
Nie Nasza Wina Prześmiewców , że ktoś pyta się o becikowe i na dodatek wypłatę pieniędzy , nie opisując przyczyny danego pytania .
---
Norweski Lekarz Pierwszego Kontaktu na pierwszej wizycie Kobiety w Ewentualnej Ciąży ... ZADAJE SPORO PYTAŃ związanych z Ogólnym stanem Nie tylko zdrowia ale i ekonomicznym
---
Ba nawet zadaje proste pytanie czy dana Kobieta chce usunąć tą ciąże czy jednak donosić do Porodu .
Tak samo pyta się o aktualną pracę i tym podobne "Pierdoły"
---
Jeżeli Kobieta Mówi iż nie pracuje ... to Tenże Norweski lekarz informuje ją o przysługujących prawach do becikowego .
---
I Nie Pieprzcie Kobiety Bzdur , że tak nie jest ...!!!
Ponieważ tym samym się OŚMIESZACIE ...!!!
Oraz potwierdzacie iż znacie ten Angielski lub Norweski tak samo jak Ja Hebrajski !!! ...
---
Gabriel w dzisiejszych czasach , Nie Musiał Rodzić , by bardzo dokładnie znać wszystko , na temat związany z prawami Kobiety w Ciąży na terenie Norwegi .
---
Tylko Dyletant pisze takie bzdury jak wy Tutaj ...
Napisał bym bardziej dosadnie może by i do was coś dotarło , jednak nie czas i pora ku temu , a i Mnie się też nie chce .
Ponieważ z czegoś trzeba się nabijać ...
A najłatwiej jest to robić z głupoty Innych które własną ciąże noszą jak Przenajświętsze DZIEWICORÓDKI ... które w skrajnych przypadkach nadal twierdzą iż zaszły w ciąże tylko dlatego iż "lizały loda " i Nic Ponadto ...!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok