GosiaG_22 napisał:
no Gabriel rodził to i wszytstko wie... jakby nie można było normalnie kobiecie odpowiedzieć tylko się czepiać. Zauważyłam, że na pytania dokładnie sprecyzowane Pan Gabriel nie odpowiada tylko na takie gdzie znajdzie się możliwość chamskiej odpowiedzi...
---
Na pytania precyzyjne , jest również i precyzyjna odpowiedź , dlatego szybko znikają z pierwszej strony poczytności ...
---
Natomiast z pytań Głupich , i śmiesznych , jest pierwszorzędna POLEWKA ...!
Dlatego zostają dłużej na górnej półce .
---
Nie Nasza Wina Prześmiewców , że ktoś pyta się o becikowe i na dodatek wypłatę pieniędzy , nie opisując przyczyny danego pytania .
---
Norweski Lekarz Pierwszego Kontaktu na pierwszej wizycie Kobiety w Ewentualnej Ciąży ... ZADAJE SPORO PYTAŃ związanych z Ogólnym stanem Nie tylko zdrowia ale i ekonomicznym
---
Ba nawet zadaje proste pytanie czy dana Kobieta chce usunąć tą ciąże czy jednak donosić do Porodu .
Tak samo pyta się o aktualną pracę i tym podobne "Pierdoły"
---
Jeżeli Kobieta Mówi iż nie pracuje ... to Tenże Norweski lekarz informuje ją o przysługujących prawach do becikowego .
---
I Nie Pieprzcie Kobiety Bzdur , że tak nie jest ...!!!
Ponieważ tym samym się OŚMIESZACIE ...!!!
Oraz potwierdzacie iż znacie ten Angielski lub Norweski tak samo jak Ja Hebrajski !!! ...
---
Gabriel w dzisiejszych czasach , Nie Musiał Rodzić , by bardzo dokładnie znać wszystko , na temat związany z prawami Kobiety w Ciąży na terenie Norwegi .
---
Tylko Dyletant pisze takie bzdury jak wy Tutaj ...
Napisał bym bardziej dosadnie może by i do was coś dotarło , jednak nie czas i pora ku temu , a i Mnie się też nie chce .
Ponieważ z czegoś trzeba się nabijać ...
A najłatwiej jest to robić z głupoty Innych które własną ciąże noszą jak Przenajświętsze DZIEWICORÓDKI ... które w skrajnych przypadkach nadal twierdzą iż zaszły w ciąże tylko dlatego iż "lizały loda " i Nic Ponadto ...!